Renovation on the guardhouse

renovation guardhoseIMGP4110

A renovation on the guardhouse is in progress. We had decided to make a sliding glass window at the back to enable the guards to monitor what is happening at the back. The staff  are also able to monitor what the guards are doing in the guardhouse from their office. The toilet in the guardhouse had been removed. With the window at the back, it may also provide a better ventilation to the guardhouse whereby the temperature is almost 50 degree C in the afternoon.

An air con will be installed at the guardhouse to increase the lifespan of the CCTV equipments which are sensitive to high temperature. Besides that, it may provide a more comfortable environnment for the guards to work. We, the JMC always believe that the welfare of the staff must be well taken care of if we want our premises to be well maintained.

Goodnight and have a nice day.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: